Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unun kurtlandığını görmek

Rüyada unun kurtlandığını görmek

Rüyada unun kurtlandığını görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada unun kurtlandığını gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Rüyada unda kurt görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına yorulur.

Rüyada unun kurtlandığını görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada un içinde kurt görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada unu kurtlu görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış un görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada un kurdu görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada unun içinde kurt görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kurtlu un görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments