Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unu kurtlu görmek

Rüyada unu kurtlu görmek

Rüyada unu kurtlu görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kadim dostlar edineceğine, bunun şans olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada unu kurtlu gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada un içinde kurt görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada unda kurt görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalettir.

Rüyada unu kurtlu görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış un görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, kendisiyle övüneceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu un görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, güvensizlik duymaya, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işarettir.

Rüyada un kurdu görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada unun içinde kurt görmek birçok iş teklifi alınacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada unun kurtlandığını görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments