Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu un görmek

Rüyada kurtlu un görmek

Rüyada kurtlu un görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu un gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Rüyada kurtlu un görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada unun içinde kurt görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işarettir.

Rüyada unda kurt görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada un kurdu görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada unu kurtlu görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada un içinde kurt görmek şansının açılacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada unun kurtlandığını görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine yorulur.

Rüyada kurtlanmış un görmek yanlış seçimler yapacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments