Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unda kurt görmek

Rüyada unda kurt görmek

Rüyada unda kurt görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, kime gideceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, işlerin de yolunda gideceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, sermayesinin çoğalacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada unda kurt gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Rüyada unu kurtlu görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalettir.

Rüyada kurtlu un görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış un görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada unun kurtlandığını görmek borçlanacağına, hedeflerine ulaşacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada un içinde kurt görmek huzur ve şifa bulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada unda kurt görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada un kurdu görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına alamet eder.

Rüyada unun içinde kurt görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, evleneceğinize, aile işlerinin başına geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments