Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unun içinde para görmek

Rüyada unun içinde para görmek

Rüyada unun içinde para görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada unun içinde para gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya alkışlayan kişiler istediğiniz şekilde davranmanızın veya istediğiniz yolda ilerlemenizin önünü açabilirler.

Rüyada unun içinde para görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada un içinde fare görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına alamet eder.

Rüyada un içinde altın görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada un içinde kurt görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, kısmetlerinden olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işaret eder.

Rüyada unun içinde altın görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada unun içinde fare görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok hayırlı insan olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada unun içinde kurt görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada unun içinde böcek görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments