Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta unuttuğunu görmek

Rüyada çanta unuttuğunu görmek

Rüyada çanta unuttuğunu görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çanta unuttuğunu gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Rüyada çanta unuttuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada un tarhana görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada tabakta un görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile oldu unu görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Rüyada un karıştırmak geçim kolaylığı yaşayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalettir.

Rüyada un ve buğday görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kişinin şansının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada un yumurta görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada un yoğurmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, ikinci bir şans vereceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments