Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un satın almak

Rüyada un satın almak

Rüyada un satın almak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, tatsız durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada un satın almak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Rüyada un satın almak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına inanılır.

Rüyada un satın aldığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada un çuvalı görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, hayırlı kararlar alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına yorulur.

Rüyada un kavurmak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada mısır unu yemek yenisinin başlayacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına inanılır.

Rüyada buğday unu görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada un helvası kavurmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mal ve para biriktireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine yorulur.

Rüyada hamur un görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments