Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni biriyle tanışmak

Rüyada yeni biriyle tanışmak

Rüyada yeni biriyle tanışmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yeni biriyle tanışmak gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Rüyada yeni bir insanla tanışmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yeni bir erkekle tanışmak günahtan kaçınarak yaşayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni kızla tanışmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bi erkekle tanışmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni insanlarla tanışmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir kızla tanışmak süzüleceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yeni kişilerle tanışmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments