Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü kişiyle konuşmak

Rüyada ünlü kişiyle konuşmak

Rüyada ünlü kişiyle konuşmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada ünlü kişiyle konuşmak daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak ne yapacağına karar veremeyeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına delalet eder.

Rüyada bir ünlüyle telefonda konuşmak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına delalet eder.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalettir.

Rüyada bir ünlüyle konuşmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine delalettir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü birini görüp konuşmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak kendini her konuda geliştireceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments