Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle konuşmak

Rüyada ünlü biriyle konuşmak

Rüyada ünlü biriyle konuşmak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalettir.

Rüyada ünlü biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, doğru yolu bulacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ünlü kişiyle konuşmak maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, aşının da çoğalacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına alamet eder.

Rüyada ünlü sanatçıyla konuşmak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlüyle konuşmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada bir ünlüyle konuşmak işinde büyük başarılar alacağına, hayra ve esenliğe, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments