Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca tütmesi görmek

Rüyada baca tütmesi görmek

Rüyada baca tütmesi görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine yorulur.

Rüyada baca tütmesi gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Rüyada yanan baca görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bacadan atlamak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada baca yıkılması görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bacası tüten ev görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada baca temizlediğini görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulur.

Rüyada soba bacası temizlemek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, istemediği halde borçlanacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada baca kurumu görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine işaret eder.

Rüyada baca yıkıldığını görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments