Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unlu yiyecekler görmek

Rüyada unlu yiyecekler görmek

Rüyada unlu yiyecekler görmek güzel huylarını terk edeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada unlu yiyecekler gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Rüyada unlu yiyecekler görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden yiyecek almak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yiyecek yardımı görmek ayrılanların kavuşacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, çok büyük destek vereceğine inanılır.

Rüyada bozuk yiyecek görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına yorulur.

Rüyada çürük yiyecek görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek çalmak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işarettir.

Rüyada kediye yiyecek vermek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada birisine yiyecek vermek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments