Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük yiyecek görmek

Rüyada çürük yiyecek görmek

Rüyada çürük yiyecek görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çürük yiyecek gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarını körüklemek yerine, biraz ertelemekte fayda var.

Rüyada çürük yiyecek görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine yiyecek vermek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yiyecekte kıl görmek alım zorluğu yaşamayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşudan yiyecek almak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada yeşil yiyecek görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kafasının da rahat edeceğine delalettir.

Rüyada çeşit çeşit yiyecek görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada unlu yiyecekler görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments