Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden yiyecek almak

Rüyada ölmüş birinden yiyecek almak

Rüyada ölmüş birinden yiyecek almak zor bir işe girileceğine, günah ve suç işleyeceğine, kararlarına saygı duyulacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, işbirliği içinde olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinden yiyecek almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmalısınız.

Rüyada yiyecek depolamak hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Rüyada çok fazla yiyecek görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada köpeğe yiyecek vermek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada bol yiyecek görmek yeni kısmetlere nail olacağına, bereketin ve karın artacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birisine yiyecek vermek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalettir.

Rüyada yiyecek aldığını görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş yiyecek görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Rüyada yiyecekte kurtçuk görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments