Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye yiyecek vermek

Rüyada kediye yiyecek vermek

Rüyada kediye yiyecek vermek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine delalet eder.

Rüyada kediye yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Belli konularda fark yaratabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada kediye yiyecek vermek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yiyecek dolu masa görmek sağlığının yerine geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yiyecek satmak farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küflü yiyecek görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yiyecek hediye almak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşillik yiyecek görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine yiyecek vermek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, koltuğunun yükseleceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yiyecekten kurt çıktığını görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments