Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek çalmak

Rüyada yiyecek çalmak

Rüyada yiyecek çalmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, patron koltuğuna geçeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına inanılır.

Rüyada yiyecek çalmak gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Rüyada yiyecek çalmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, gülen yüzünün de solacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada çuvalda yiyecek görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulur.

Rüyada yiyecek satmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yanık yiyecek görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, ümitlerinin son bulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına alamet eder.

Rüyada yiyecek atmak ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada kediye yiyecek vermek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada çürük yiyecek görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine delalet eder.

Rüyada yeşillik yiyecek görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments