Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine yiyecek vermek

Rüyada birisine yiyecek vermek

Rüyada birisine yiyecek vermek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, iyi hissedileceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada birisine yiyecek vermek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Rüyada çok fazla yiyecek görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bedava yiyecek almak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, başarıya giden yolların açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birine yiyecek vermek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada yiyeceğin içinde kıl görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye yiyecek vermek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına inanılır.

Rüyada bol yiyecek görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, zorluklarını aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bakkaldan yiyecek almak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinden yiyecek almak yüzünün her daim güleceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments