Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unlu mamül görmek

Rüyada unlu mamül görmek

Rüyada unlu mamül görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada unlu mamül gördüyseniz:

  • Manipulatif bir kişiyle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada un hediye almak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz un görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet eder.

Rüyada çanta unuttuğunu görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada unun içinde kurt görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kepek unu görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada unutarak oruç bozduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada un saçmak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada böcekli un görmek umutların yıkılacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments