Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un hediye almak

Rüyada un hediye almak

Rüyada un hediye almak gözünü en yukarılara dikeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalettir.

Rüyada un hediye almak gördüyseniz:

  • aşk veya evlilik hayatınızda anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada un hediye almak borçlarını ödeyeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına delalet etmektedir.

Rüyada unlu ekmek görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, bir süre belini doğrultamayacağına işarettir.

Rüyada un içinde altın görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada unla hamur yapmak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birşeyler unuttuğunu görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada un ve maya görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işarettir.

Rüyada çuvalla un almak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada pirinç unu görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments