Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcekli un görmek

Rüyada böcekli un görmek

Rüyada böcekli un görmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böcekli un gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada unun içinde böcek görmek ruhuna hayrat yapılacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada un içinde böcek görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada böceklenmiş un görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, büyük bir mala sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada böcekli un görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin de rast gideceğine işarettir.

Rüyada un biti görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, bol rızık elde edeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada unla uğraşmak kazançlı adımlar atılacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada orucu unutup yemek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sevgi dolu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada un ve süt görmek sorunların atlatılacağına, lüks içinde olacağına, dertlerin sonlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments