Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kepek unu görmek

Rüyada kepek unu görmek

Rüyada kepek unu görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada kepek unu gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissettiğiniz işlerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada kepek unu görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada un kepek görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada kepekli un görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı kepekli görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada birinin saçında kepek görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada saçın kepeklendiğini görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kepek ekmek görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, arabuluculuk yapılacağına, maddi sorumluluklarının artacağına işaret eder.

Rüyada saçtan kepek temizlemek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments