Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz un görmek

Rüyada beyaz un görmek

Rüyada beyaz un görmek işinin ehli olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, dertlerinin sona ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına inanılır.

Rüyada beyaz un gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor.

Rüyada beyaz un görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, iç açıcı sözlere rivayet eder.

Rüyada un çuvalı görmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalettir.

Rüyada un ekmek görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına inanılır.

Rüyada paket un görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde un görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada orucu unutarak yemek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kepek unu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada birşey unuttuğunu görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments