Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorla tanışmak

Rüyada doktorla tanışmak

Rüyada doktorla tanışmak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, hayatını yoluna koymaya, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktorla tanışmak gördüyseniz:

  • Bir an önce, somut adımlar atmanız gerekebilir.

Rüyada doktorla tanışmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına delalettir.

Rüyada yeni bir insanla tanışmak yeni girişimlerde bulunacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüste biriyle tanışmak özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada insanlarla tanışmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadınla tanışmak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin ailesiyle tanışmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Rüyada birileriyle tanışmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rahat nefes alınacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlüyle tanışmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments