Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin elinden tutmak

Rüyada sevgilinin elinden tutmak

Rüyada sevgilinin elinden tutmak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, başka işler deneyeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin elinden tutmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumları doğru yönetmelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin elinden tutmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin elinden tutmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek elinden tutmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, kinin ve nefretin son bulacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin elinden tutmak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun elinden tutmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, önünü açacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerin elinden tutmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına alamet eder.

Rüyada bir kızın elinden tutmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, yeni bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın elinden tutmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, içinin ferahlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments