Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteye girdiğini görmek

Rüyada üniversiteye girdiğini görmek

Rüyada üniversiteye girdiğini görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversiteye girdiğini gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada üniversiteye girdiğini görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalettir.

Rüyada üniversitede sınava girdiğini görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yurtdışında üniversite görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet eder.

Rüyada üniversite hocası görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada üniversitede sınava girmek çareye ve çözüme ulaşacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada üniversiteye başlamak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversiteye kayıt olmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments