Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversitede sınav olmak

Rüyada üniversitede sınav olmak

Rüyada üniversitede sınav olmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yarınlarına inanacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada üniversitede sınav olmak gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavı görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kısmetinin kapanacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversitede sınav olmak konforundan da ödün vereceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sonradan da çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, rahata ve huzura kavuşacağına delalet eder.

Rüyada üniversite sınava girmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, başarısının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments