Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite sınava girmek

Rüyada üniversite sınava girmek

Rüyada üniversite sınava girmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, zor zamanlar geçireceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınava girmek gördüyseniz:

  • Öyleyse en kısa zamanda kendinizi yetiştirmeye çalışın.

Rüyada üniversite sınavına girmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına tabir olunur.

Rüyada üniversitede sınava girmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, akıl vereceğine inanılır.

Rüyada üniversite sınava girmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, geri plana düşeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversitede sınav olmak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, işlerin iyiye gideceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments