Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kendisine ev alacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onda da eskisinden daha mutlu duruma girebilirsiniz.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak istek ve arzularının gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sınavdan yüksek puan almak rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sınavda yüksek puan almak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada sınavdan yüksek puan aldığını görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda yüksek puan aldığını görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite puanını görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalet eder.

Rüyada sınavda iyi puan almak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, canın derdine düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments