Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversitede kaybolmak

Rüyada üniversitede kaybolmak

Rüyada üniversitede kaybolmak rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine yorulur.

Rüyada üniversitede kaybolmak gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz bir olaya tanık olabilirsiniz.

Rüyada üniversitede kaybolmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına alamet eder.

Rüyada üniversite sınavını görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Rüyada üniversite öğrencisi olmak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada üniversitede okuduğunu görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına inanılır.

Rüyada üniversite profesörü görmek aradaki buzları eriteceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine alamet eder.

Rüyada istanbul üniversitesini görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kolaylıklara kavuşacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversiteye yazılmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada hangi üniversiteye gittiğini görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments