Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite sınavını görmek

Rüyada üniversite sınavını görmek

Rüyada üniversite sınavını görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine inanılır.

Rüyada üniversite sınavını gördüyseniz:

  • Kadınlar, dikkatli olun.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınava girmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada üniversitede sınava girmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, refah düzeyinin artacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada üniversite sınavı görmek onlara galip geleceğine, yeni yerler göreceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işaret eder.

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek hedefine çok kolay ulaşacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına yorulur.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments