Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbul üniversitesini görmek

Rüyada istanbul üniversitesini görmek

Rüyada istanbul üniversitesini görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yeni insanlarla tanışacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istanbul üniversitesini gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamayı herkesten çok hak ettiniz.

Rüyada istanbul üniversitesini görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, işlerdeki verimin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite ismi görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada üniversitede ders dinlemek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite okuduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, başına türlü işler geleceğine delalet eder.

Rüyada üniversite sınavını görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada üniversite sınavı görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments