Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversitede görmek

Rüyada üniversitede görmek

Rüyada üniversitede görmek modern insanlarla tanışılacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, geçim derdi yaşamayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada üniversitede gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Rüyada üniversite hoca görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada üniversiteyi kazanmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada üniversitede olduğunu görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada üniversite öğretmenini görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işaret eder.

Rüyada üniversitede görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak insanlara yardım edeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversiteyi kazanamamak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments