Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteyi kazanamamak

Rüyada üniversiteyi kazanamamak

Rüyada üniversiteyi kazanamamak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, büyük miktarda para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada üniversiteyi kazanamamak gördüyseniz:

  • Eski çıkarımlar veya varsayımlar geride kalabilir.

Rüyada üniversiteyi kazanamamak sadece makamının değil kazancının da artacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, çok kolay bir hayatı olacağına yorulur.

Rüyada üniversite kazanamamak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine rivayet eder.

Rüyada tencere kazan görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, güzel bir evliliğe yorulur.

Rüyada altın kazan görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar kazan adam görmek elinin de bollaşacağına, sorumluluk alacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada kazan yıkamak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kara kazan görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada delik kazan görmek zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments