Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite sınavını kaybetmek

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yeni kararlar alınacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına girmek işlerinin karışacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine yorulur.

Rüyada üniversitede sınav olmak rahat bir hayat sağlayacağına, zararını tamamen kapatacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada üniversitede sınava girdiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments