Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite sınavını kaçırmak

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrultusunda ilerleyerek ya da planlarına uyarak kendi istediğiniz şeyleri yapmanız veya hedeflerinize ulaşmanız zor olabilir.

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak sorunlu bir hayat yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kısmetin kapanacağına inanılır.

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada üniversitede sınava girdiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada üniversite sınavını görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına girmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments