Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite puanını görmek

Rüyada üniversite puanını görmek

Rüyada üniversite puanını görmek kısmetinin kapanacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, daha büyük adımlar atılacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite puanını gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada üniversite puanını görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada puan almak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada puantiyeli elbise giymek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, zinde kalacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalettir.

Rüyada sınavdan kaç puan aldığını görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada öss puanını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada iyi puan aldığını görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sınav puanını görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, işlerinin kolaylaşacağına, yeni duygular tadacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments