Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak

Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak

Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına işaret eder.

Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, bol muhabbette kalacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalettir.

Rüyada üniversite sınavını görmek işlerin çok büyümeyeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hatalarını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada üniversitede sınava girmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kaçırmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, refah içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak malının artacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak iyi gelir getiren işler yapılacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, onlara karşı zafer kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments