Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava geç kalmak

Rüyada sınava geç kalmak

Rüyada sınava geç kalmak çirkin iftiralara uğrayacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınava geç kalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilginizi çekebilmek için mevcut pozisyonu abartıyor olabilirler.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine delalet eder.

Rüyada sınava geç kalmak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada sınav geç kalmak güzel günlerinin geride kalacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınava geç kaldığını görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına tabir olunur.

Rüyada sınavın iyi geçmediğini görmek çok büyük paralar kazanılacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada sınavının iyi geçtiğini görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınava geç girmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kolay yollardan kazanacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments