Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteli olduğunu görmek

Rüyada üniversiteli olduğunu görmek

Rüyada üniversiteli olduğunu görmek işlerinin büyüyeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversiteli olduğunu gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili konulardaki teşhis benzeri durumlarda da doğru zamanı beklemenizde fayda var.

Rüyada üniversitede hoca olduğunu görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sosyal konumunun değişeceğine yorulur.

Rüyada üniversiteden atılmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına inanılır.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kendini üniversite yurdunda görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite hocası görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada üniversite kazandığını duymak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite hoca görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments