Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite arkadaşlarını görmek

Rüyada üniversite arkadaşlarını görmek

Rüyada üniversite arkadaşlarını görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin aksamayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına yorulur.

Rüyada üniversite arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite arkadaşını görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada üniversite arkadaşlarını görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Rüyada üniversite arkadaşı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının üniversiteyi kazandığını görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite puanını görmek şansın yaver gideceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, yeni bir araba satın alınacağına yorulur.

Rüyada istanbul üniversitesini görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversitede kaybolmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, meşakkate düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments