Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteye gitmek

Rüyada üniversiteye gitmek

Rüyada üniversiteye gitmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, el açmayacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, varolan borçların ödeneceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine delalet eder.

Rüyada üniversiteye gitmek gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Rüyada üniversiteye gitmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada üniversite gitmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada üniversiteye yerleşmemek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işarettir.

Rüyada üniversite hocasını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, yollarını ayıracağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada üniversite diploması almak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada üniversite okuduğunu görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine işaret eder.

Rüyada üniversite sınavından yüksek puan almak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, ün yapmayı başaracağına inanılır.

Rüyada üniversite hocası görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, adından konuşulur olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments