Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversitede derse girmek

Rüyada üniversitede derse girmek

Rüyada üniversitede derse girmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversitede derse girmek gördüyseniz:

  • Elde olmayan nedenler bazı alanlarda tutukluk yapmanıza sebep olabilir.

Rüyada üniversitede derse girmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada üniversitede ders vermek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, eksiği kendinde bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada üniversitede ders anlatmak masa başı bir işe gireceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada üniversitede ders dinlemek büyük oranda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Rüyada üniversite sınavına girmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada üniversitede sınava girmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işarettir.

Rüyada üniversite sınava girmek sürekli dua alarak yaşayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, şansızlığın kırılacağına işarettir.

Rüyada üniversiteye tekrar girmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments