Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini üniformalı görmek

Rüyada kendini üniformalı görmek

Rüyada kendini üniformalı görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kendini üniformalı gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada üniforma giydiğini görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz üniforması giymek ticaret hayatını ilerleteceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada beyaz üniforma görmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına yorulur.

Rüyada üniforma giymiş birini görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada iş üniforması giymek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askeri üniforma giymek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayat boyu desteği olacağına işaret eder.

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, istenmeyen olayların olacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına alamet eder.

Rüyada birini üniformalı görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments