Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniformalı subay görmek

Rüyada üniformalı subay görmek

Rüyada üniformalı subay görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalet eder.

Rüyada üniformalı subay gördüyseniz:

  • Verilecek sözler hayatınızı değiştirebilir.

Rüyada üniformalı subay görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyada kendini subay görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kazancının düşeceğine işaret eder.

Rüyada kendini subay olarak görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine inanılır.

Rüyada subay şapkası görmek gönlünce bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine alamet eder.

Rüyada asker subay görmek yeni bir haneye sahip olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, imkân sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sivil subay görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine alamet eder.

Rüyada subayla evlenmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Rüyada subay kıyafeti görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments