Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üni kazanmak

Rüyada üni kazanmak

Rüyada üni kazanmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üni kazanmak gördüyseniz:

  • Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz.

Rüyada üni kazanmak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüklü miktarda para kazanmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada bir yeri kazandığını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada polis okulunu kazanmak sevilen ve sayılan biri olunacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kavgayı kazanmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, hatalı yollara gireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada seçimi kazanmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına yorulur.

Rüyada oğlunun sınavı kazandığını görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada askeri okul kazanmak en küçük sorunda parlayacağına, sorunlarının sürekli artacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments