Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgayı kazanmak

Rüyada kavgayı kazanmak

Rüyada kavgayı kazanmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, alım gücünün artmasına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada kavgayı kazanmak gördüyseniz:

  • Meydana gelen olay kaçınılmaz olabilir.

Rüyada kavga etmek ve kazanmak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavgayı kazanmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada kavga edip kazanmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga kazanmak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun sınavı kazandığını görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hile ile mal elde etmeye tabir olunur.

Rüyada savaş kazanmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada üniversitede kazanmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek sorunların yakında son bulacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments