Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri kazandığını görmek

Rüyada bir yeri kazandığını görmek

Rüyada bir yeri kazandığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir yeri kazandığını gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya bir süredir görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bir yeri kazandığını görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir yeri kazanmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada sınav kazanmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çekilişle araba kazanmak pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına işarettir.

Rüyada iddia kazanmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada üniversiteyi kazanmak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yarışmayı kazanmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada askeri okul kazanmak hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments