Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un istemek

Rüyada un istemek

Rüyada un istemek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına inanılır.

Rüyada un istemek gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Rüyada birinden un istemek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada un istemek gelirinin daimi olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına inanılır.

Rüyada ölüden un almak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada leğende un görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, emeklerinin boşa gideceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına işarettir.

Rüyada un ambarı görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, geniş bir ev satın alacağına, ticaretinin de hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birşeyler unuttuğunu görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada unla hamur yapmak alım gücünün artmasına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada un helvası görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments