Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un ekmek görmek

Rüyada un ekmek görmek

Rüyada un ekmek görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Rüyada un ekmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak veya tam tersi belli bir pozisyondan kurtulmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Rüyada ekmek unu görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, ününün çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek ve un görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada un ekmek görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada unlu ekmek görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada undan ekmek yapmak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına delalet etmektedir.

Rüyada un ve ekmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına yorulur.

Rüyada un hamur ekmek görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada un ve ekmek görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments