Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un ve maya görmek

Rüyada un ve maya görmek

Rüyada un ve maya görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, yaşamına renk geleceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada un ve maya gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada un ve maya görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada ekmek mayası görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, mal ve para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada maya yemek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına yorulur.

Rüyada yoğurt mayası görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada peynir mayası görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada bira mayası görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada maya görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada ekşi maya görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments